|
Prosím o radu ... Před 10 měsíce, 2 týdnů
|
|
|
Dobrý den. Prosím o radu co mám dělat. Stává se mi nepravidelně, že nemohu řídit. Vždy mám pocit, že musím omdlít. Celá se rozklepu a mám strašnou potřebu okamžitě zastavit. Nakonec to vydržím, ale vždy se úplně vystresuji. Vím, že si to dělám sama, protože to přijde vždy ve chvíli, když na to začnu myslet. Řízení auta je pro mě jako špatný sen. Stává se to pouze když jedu sama. Bohužel se mi to v pátek stalo i doma. Nebylo mi dobře, tak jsem si hned po práci lehla do postele a začalo to ... opět jsem si to udělala sama. Opět mě to úplně vystresovalo ... Bojím se, jestli něco nepodceňuji, protože si zatím říkám, že to zvládnu sama. Začalo to v lednu, kdy jsem úplně přestala jezdit. Jaro a léto celkem vycházelo, ale zase je to zpět.
|
|
Martina
|
|
|
|
|
Re:Prosím o radu ... Před 10 měsíce, 2 týdnů
|
|
|
Dobrý den,
Dle Vašeho popisu se zdá, že trpíte fobickou, nebo úzkostnou poruchou. Víc lze ale říct až na základě podrobného vyšetření a doplňujících informací o tom, jak k rozvoji potíží došlo. Určitě požádejte prakt. lékaře o doporučení k ambulantnímu psychiatrickému vyšetření.
S pozdravem Dr.Mikuláš
|
|
|
|
|
|
|
Re:Prosím o radu ...zda je možné po zyprexe mít bl Před 7 měsíce
|
|
|
prosím o radu,zda je možné po používání zyprexy mít bludy např. nepoznat vlastní manželku, nabo že nespí ve vlastním domě ale někde naubytovně, že se doma pohybují nějací lidé a ženy,které jsou podobné manželce ,např. když něco řeknu, za chvíli mi to opakuje jako že to říkala nějaká jiná,navlas mi podobná, v noci má uzkost,že není doma,že domů netrefí. během dne je to celkem dobré,hlavně v noci a ráno a večer. děkuji moc
|
|
Lana
|
|
|
|
|
Re:Prosím o radu ...zda je možné po zyprexe mít bl Před 7 měsíce
|
|
|
Dobrý den,
k Vašemu dotazu je poměrně obtížené se vyjádřit s ohledem na to, že neznám důvod, proč Vám bylo toto antipsychotikum nasazeno. Moje odpověď je tedy spíš teoretická. Je možné, že Vám Zyprexa nevyhovuje a že nedostatečně ovlivňuje psychotické příznaky, pro které byla nasazena. Že by však sama byla příčinou vzniku halucinací a bludného myšlení není pravděpodobné.
Hezký den
dr.Lednická
|
|
|
|
|
|
|