Domů | 
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

Deprese
(1 shlédnutí) (1) host
Na dotazy odpovídá tým odborníků z psychiatrického oddělení ÚVN.
Službu směřuje široké veřejnosti s cílem nabídnout odpovědi na otázky z oblasti duševního zdraví.
Jelikož se jedná o internetovou poradnu, budou odpovědi a doporučení obecnějšího rázu.
Co poradna NEMŮŽE poskytnout ?
Poradna nemůže nahradit osobní setkání s lékařem a poskytnout služby, které jsou na osobním kontaktu s lékařem založené:
(stanovení diagnózy; stanovení Vaší léčby a hodnocení její účinnosti; hodnocení správnosti postupu Vašeho lékaře)
Poradna neslouží k objednávání se k psychiatrickému vyšetření, nebo k hospitalizaci na psychiatrickém oddělení. Objednat se k vyšetření, nebo hospitalizaci můžete cestou psychiatrické ambulance ÚVN.
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Deprese
Deprese Před 7 měsíce, 2 týdnů  
Dobrý den.
už víc jak rok se trápím deprsemi a kdybych neměla 2malé děti,tak nevím co bych dělala jedině ty mě drží abych vše zvládla.
vše začalo když manžel přišel minulý rok o práci kvůli te hloupé krizi.všechno placení a starání se o rodinu padlo na mou hlavu,protože jeho směšná podpora nestačila ani nato abych oblíkla děti,takže jsem se snažila vše zvládnout,ale teď už to prostě nejde-mám strašné stavy uzkosti,kolikrát už jsem pak zlá i na děti,ne že bych se jich nějak dotkla chraňmě ruka pánně,ale kdikoli po mě něco chtějí tak jim odseknu,nebo po nich řvu a pak si uvědomím že zato děti prostě nemůžou.
ráda bych zašla někam do psychiatrické poradny,ale mám strach,že to na mě pak bude mít velkej dopad a mám strach že mi vemou děti nebo mě někam zavřou.prosím poraďte co mám dělat.a prosím kdyby jste byly tak laskavi a odepsali mi i na na maila Simona.Vymazalova@seznam.cz,protože nevím kdy se sem zase na vaše stránky dostanu.Děkuji za odpověď S pozdravem Simona
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Simona Vymazalová

Reply Quote

Re: Deprese Před 7 měsíce Karma: 0
Dobrý den,
Vaše situace je velmi tíživá a dovedu si představit, že z ní člověk nevidí žádné východisko, resp. že se obává možných dopadů. Myslím však , že se můžete obrátit na psychiatrickou pomoc beze strachu, že by vám vzali děti nebo že by Vás samotnou někam zavřeli.O děti se staráte a nejste nebezpečná ani sobě ani okolí, proto nic z toho, čeho se bojíte, nemůže nastat. Jste plnoprávný člověk, který nese odpovědnost za sebe i za svou rodinu, což ,jak jsem vyrozuměla z Vašeho dotazu, si naprosto uvědomujete a svou tíživou situaci chcete řešit.
Psychiatrická a možná i psychologická pomoc by Vám mohla být velmi prospěšná, mohla by opět vrátit radost a klid do Vaší do rodiny, proto bych neváhala a obrátila bych se o pomoc.

Hodně štěstí
dr.Lednická
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
MUDr. Eva Lednická
Moderator
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1