Domů | 
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

Potíže se vstáváním
(1 shlédnutí) (1) host
Na dotazy odpovídá tým odborníků z psychiatrického oddělení ÚVN.
Službu směřuje široké veřejnosti s cílem nabídnout odpovědi na otázky z oblasti duševního zdraví.
Jelikož se jedná o internetovou poradnu, budou odpovědi a doporučení obecnějšího rázu.
Co poradna NEMŮŽE poskytnout ?
Poradna nemůže nahradit osobní setkání s lékařem a poskytnout služby, které jsou na osobním kontaktu s lékařem založené:
(stanovení diagnózy; stanovení Vaší léčby a hodnocení její účinnosti; hodnocení správnosti postupu Vašeho lékaře)
Poradna neslouží k objednávání se k psychiatrickému vyšetření, nebo k hospitalizaci na psychiatrickém oddělení. Objednat se k vyšetření, nebo hospitalizaci můžete cestou psychiatrické ambulance ÚVN.
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Potíže se vstáváním
Potíže se vstáváním Před 7 měsíce, 2 týdnů  
Dobrý den.
Mám problém, že nejsem schopen ráno vstát, pak mám na sebe vztek a musím dělat dlouho do noci (jsem OSVČ). Ale ikdyž jdu spát dříve, neusnu nebo stejně vstanu v poledne. Budíka jsem schopen "típnout" i 40x! Je mi málo přes 50, mohl bych se vymluvit na únavový syndrom nebo léky (Plendil, Euthyrox, Sortis), jenže když jsem na dovolené, potíže jsou rázem pryč. Navíc kolem nedávné operace adenomu nadledvinky jsem byl důkladně vyšetřen, kompenzován a jsem pod pravidelnou kontrolou ve VFN. Proto se domnívám, že se jedná o psychickou záležitost. Samozřejmě, že jsou drobné problémy v podnikání i rodinném životě, ale ne výrazně větší než vždycky, jen mám teď méně sil a času je řešit. Necítím se depresivní, spíše naštvaný na svou "nedostatečnost". Co byste mi poradili? Díky.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Vašek

Reply Quote

Re: Potíže se vstáváním Před 7 měsíce Karma: 0
Dobrý den,

myslím, že bych se obrátila na psychologickou pomoc, protože pokud Vaše problémy mizí v době dovolené, pak se pravděpodobně jedná o problém spíše psychologický a léčba psychofarmaky by pravděpodobně nepřinesla žádný efekt. Psychoterapie by Vám však mohla být prospěšná.

Hezký den
dr.Lednická
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
MUDr. Eva Lednická
Moderator
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1