3. STŘEŠOVICKÝ TRANSFUZNÍ DEN – transport a skladování transfuzních přípravků

Akce má charakter postgraduálního vzdělávání a je garantována ČLK a ČAS (ohodnocena kredity) jako akce kontinuálního vzdělávání - účastníci obdrží certifikát o účasti.
Odborná konference se koná pod záštitou brig. gen. MUDr. Pavla Zbořila, Náčelníka vojenské zdravotnické služby, Ředitele odboru vojenského zdravotnictví MO ČR. Akci připravilo Oddělení hematologie, biochemie a krevní tranfuze ÚVN Praha.

Datum konání:
  19. listopadu 2009 od  9.00 hod

Místo konání: Kongresové centrum ÚVN Praha, pavilon CH2, U Vojenské nemocnice 1200, Praha 6, 169 00

Tématické okruhy:

  1. Skladování transfuzních přípravků
  2. Transport transfuzních přípravků:

    • Transport meziproduktu k dalšímu zpracování
    • Transport finálních transfuzních přípravků


Pozvánka

alt Program odborné konference


Aktivní účast – 18.9.2009 - k ústnímu sdělení - ve formě abstraktu  v elektronické formě na adresu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .  Abstrakta pište ve formátu MS Word, písmo Times New Roman, velikost  písma 12. Uveďte název sdělení, autory (přednášejícího na prvním místě a tučně) a pracoviště. Délka abstrakta max. 3000 znaků vč.mezer. Délka sdělení 15-20 min.

Konferenční poplatek:

Registrovaní SZP:200,-Kč
Vysokoškoláci a ostatní:300,-Kč

Úhrada poplatku na místě v den konání konference.

Další informace: Pro účastníky konference bude připraveno zdarma občerstvení, včetně poledního rautu.

Informace pro firmy:
V předsálí budou umožněny výstavní stánky, dále budou k dispozici prostory na Oddělení hematologie, biochemie a  krevní  transfúze.

Bližší informace, včetně cenových podmínek, podá Bc. Miroslava Kricnerová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel.: +420 973 203 451.