„Paní Pilarová, děkujeme, už nepotřebujeme žádné další dárky, už jsme vánoční dárek dostali od vás,“....takové a mnohé další reakce plné radosti, nadšení a poděkování patřily Evě Pilarové a jejímu  úternímu koncertu  v atriu pavilonu A v Ústřední vojenské nemocnici.

Eva Pilarová uspořádala svůj koncert s hostem Tomášem Ringlem jako poděkování za péči, které se jí dostalo a dostává v ÚVN a věnovala ho všemu personálu, lékařům i nelékařům a také válečným veteránům.

Koncert sledovalo v atriu přes 150 diváků,  další naslouchali  v ordinacích. Byl dopřán i nepohyblivým pacientům, které sem dopravili na vozíkách.

Eva Pilarová zazpívala řadu hitů, díky nimž se mnozí diváci přenesli do svých mladých let, pookřáli, zavzpomínali, zanotovali, rozzářili se. Došlo také na vánoční písně a závěrečnou společnou koledu.

Všichni členové jejího týmu, včetně hosta Tomáše Ringla, kterého publikum vyslechlo a přijalo s nadšením, vystupovali zcela bez nároku na odměnu. Všem patří  velké poděkování za jejich vstřícnosta  za to, že v předvánoční době  přišli rozdávat do ÚVN radost a potěšení.