Svým klientům vždy dokáže poradit, je připravená pomoci, potěšit dobrým slovem a neutuchající dobrou náladou. Je skvělá společnice do nepohody. Tým Trio, který společně s dalšími čtyřmi ženami tvořila, obsadil v rámci ÚVN bronzovou pozici.

Co Vás motivovalo, abyste se do soutěže přihlásila?
Jezdím obecně ráda na kole. Cyklistika působí dobře na mou psychiku - mám příjemný pocit z toho, že dělám něco pro své zdraví a fyzický výkon mi zlepšuje psychickou pohodu. Soutěž se mi líbila i pro zaměření cíle a sdílení (tím myslím celorepublikově), společná komunikace a prostor pro návrat k osobnímu lidskému kontaktu, včetně hry fair play.

Co jste od soutěže očekávala?
Očekávala jsem dobrý pocit ze sportování, stejně jako že se náš tým lépe pozná.  Měla jsem radost z početnosti  týmů v ÚVN. Vnímám hlavně snahu, nejde ani tak o počet najetých kilometrů, jako o to, udělat něco pro zdraví a vlastně i pro životní prostředí.

Soutěžila jste již v předchozích ročnících? S jakými výsledky?
Letos to bylo poprvé.

Co vás na soutěži nejvíc bavilo?
Ježdění na kole za jakéhokoli počasí – tedy silná motivace, abych vnitřně přemohla svoji lenost a uspokojení, že vůle zvítězila a jela jsem i v dešti. Sledovala jsem denně počet najetých km v celé ČR a měla jsem z toho prostou a přitom ohromnou radost, jak to přibývá.

Jak naložíte s cenou z ÚVN?
Půjdu si koupit nový komputer na kolo (smích).

Jak vidíte svou účast v soutěži příští rok?
Jednoznačně se zúčastním. Už teď pracuji na zlanaření ostatních pracovníků humanitní služby – a jsou načatí!!!