Tým pro podporu zdraví ÚVN uspořádal 11. října 2014 v tělocvičně ÚVN první ročník nohejbalového turnaje trojic. O prvenství bojovalo za podpory fanoušků celé sobotní dopoledne 6 týmů – Černý kašel (Infekční klinika), Thiopenthal (ARO), Srdeční záležitost (Kardiologie), Resutury (Chirurgie), Jipíci (JIP IK) a Neurologie. Zvítězili Jipíci, kteří převzali sošku v podobě fotbalového míče a diplom. „Velmi cením organizaci, sportovní nasazení i dobrou náladu v průběhu celého turnaje. Už teď se těším na příští turnaj,“ ohodnotil akci člen týmu Jipíci doktor Kučerka. „Obecně sice platí Coubertinovo „ je důležité zúčastnit se“, ale když člověk i vyhraje, je to příjemnější,“ s úsměvem dodal.

A jak  vše dopadlo?
Zvítězili Jipíci, druhou příčku obsadili členové Resutury, bronzový byl tým Neurologie, za nimi následovalo mužstvo Srdeční záležitost a další v pořadí se umístil Černý kašel a Thiopenthal.

Tým pro podporu zdraví připravuje na 8. listopadu víkendový turnaj ve florbalu. Přijďte si zasportovat a pobavit se, již nyní  se můžete hlásit p. Hlavičkové.