SOU/SŠ vzdělání
Výuční list v oboru kuchař (kuchař-číšník)
Nástup možný od 1.7.2024
Požadujeme:
- vyučení v oboru kuchař (kuchař-číšník)
- zdravotní způsobilost
- bezúhonnost
Náplň práce:
- Stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování.
- Výroba nejsložitějších dietních jídel v rozsahu podle dietního systému závazného ve zdravotnických zařízeních.
Hlavní úkoly:
- Dodržování technologických postupů přípravy stravy.
- Dodržování hygienických předpisů.
- Opracování a úprava jatečního masa.
- Výroba specialit studené kuchyně pro slavnostní příležitosti konané v ÚVN.
- Plnění dalších úkolů dle pokynů nadřízených.
Zaměstnanecké benefity:
- pracovní doba pondělí až pátek 6.00 - 14.30 hod.
- práce v prestižním zdravotnickém zařízení vybaveném nejmodernějšími technologiemi
- zázemí stabilní státní příspěvkové organizace MO
- propracovaný adaptační proces pro nové kolegy pod vedením zkušeného školitele
- bezpečné, moderní a nekuřácké pracovní prostředí
- 5 týdnů dovolené + 5 dnů dalšího pracovního volna navíc
- systém Cafeteria e-Benefity
- příspěvek na penzijní připojištění
- karta MULTISPORT
- mateřská školka Střešovanka
- dotované stravování v zaměstnanecké jídelně
- pro mimopražské možnost ubytování
- sleva 15 % v lékárně ÚVN a v prodejně zdravotnických potřeb
- program podpory zdraví (široká škála sportovních i společenských akcí)
- další služby (kosmetika, sauna, masáže, kavárna, prodejny potravin, Czech POINT a další)
- podpora dalšího vzdělávání (prohlubování/zvyšování kvalifikace, certifikované kurzy, stáže, praxe apod.)
Zaujala Vás naše nabídka? Těšíme se na Váš životopis.
Další údaje:
E-mail:
Telefon: (+420) 973 203 602, 973 202 745
budova F, vchod F1, přízemí