Vojenský umělecký soubor Ondráš zahrál ve středu 7. června 2017 v Ústřední vojenské nemocnici. Koncert, kterému dal záštitu ministr obrany Martin Stropnický a podpořila ho i Československá obec legionářská, přinesl tradičně potěšení válečným veteránům, ale i kolemjdoucím a personálu.


 „Počasí sice nepřálo, proto jsme museli vystouopení přesunout do kaple, ale to zjevně našim klientům nevadilo. Dobře se bavili, někteří si s chutí zazpívali, prostě panovala skvělá nálada, a o to nám především šlo. Souboru Ondráš patří velké poděkování. Jsou u nás vždy vítaní, zahrají oblíbené melodie, vytvoří neopakovatelnou atmosféru, přinesou radost ze života, “ ocenila vystoupení vojenské cimbálovky Ondráš Jana Zoufalá, vrchní sestra Domova Vlčí mák.  

Ústřední vojenská nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice Praha pečuje o více než čtyři desítky druhoválečných veteránů, z nichž v Domově Vlčí mák je umístěno na tři desítky. Další pobývají v Domově pro válečné veterány, zbývající jsou umístěni na sociálních lůžkách, lůžkách dlouhodobé péče nebo následné péče.