Gynekologická  klinika je pracovištěm  3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a současně spolupracuje s Fakultou vojenského zdravotnictví Univerzity Obrany. Podílíme se na výuce studentů všeobecného lékařství, studentů oboru fyzioterapie a  oboru všeobecné ošetřovatelství ve formě seminářů a stáží. Studenti  5. a 6. ročníku u nás absolvují stáže před státní závěrečnou zkouškou.  Dále připravujeme naše mladé lékaře na atestační zkoušku  v rámci  specializovaného vzdělávání absolventů. Současně podporujeme jejich vědeckou a výzkumnou činnost v rámci postgraduálního studia.  

Informace pro studenty

Stáže studentů 5. ročníku je třeba individuálně dohodnout podle volné kapacity kliniky  (e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).  Výuka studentů 6. ročníku před SZK probíhá v rámci plánovaných týdenních bloků jako praktická výuka v provozu na ambulancích, lůžkovém oddělení a operačních sálech.

Klíče od šatny mediků a  informace o výuce budou k dispozici v pondělí ráno daného týdne v 8 hod  v kanceláři Gynekologické kliniky v pavilonu CH1. S sebou nezapomeňte bílý plášť a ID kartu.