Na čtvrtek 8. 12. 2022 přichystalo Oddělení hematologie a krevní transfuze v kongresovém sále ÚVN tradiční slavnostní večer pro dárce krve a krevních složek.

Dárce přivítali primář OHKT plk. gšt. MUDr. Miloš Bohoněk, Ph.D., společně s náměstkyní ředitele pro ekonomické řízení Ing. Danielou Kamarádovou. Oba poděkovali dárcům za nezištnost a snahu pomáhat druhým. V naplněném sále kongresového sálu panovala pohoda a dobrá nálada, umocněná vystoupením Magdy Malé, populární zpěvačky známé především z účinkování v řadě muzikálů. V jejím podání zazněly známé muzikálové melodie, v závěru pak přidala několik tradičních koled, které si s ní zazpívalo s chutí i publikum.

Druhá polovina slavnostního večera tradičně patřila losování výherců zajímavých cen. Těmi nejlákavějšími byly dva zimní zájezdy pro dvě osoby, které poskytla VLRZ. Výherci převzali z rukou obchodního náměstka VLZR Ing. Patrika Letochy poukazy do zotavovny Bedřichov ve Špindlerově Mlýně. Dalšími dárci věcných cen byl Oblastní spolek ČČK Praha 9, výrobce sportovních potřeb firma Loap a společnost Dr. Svatek dodala pro dárce produkty značky Herbadent.

Všem dárcům i sponzorům patří velké poděkování.