Vážení,
dovoluji si vás pozvat  do ÚVN na tiskovku věnovanou tématu Včasná diagnostika sepse (otrava krve) – významně příznivější výsledky léčby, kterou pořádá Klinika infekčních nemocí 1. LF UK a ÚVN ve středu 13. 9. 2017 od 10.30 hod. v posluchárně Klinika infekčních nemocí 1. LF UK a ÚVN, pavilon E7 přízemí, U Vojenské nemocnice 1200  při příležitosti Světového dne sepse. Jejím cílem je seznámení s daty a výsledky projektů zaměřených na včasný záchyt sepse, který znamená léčbu sepse s významně příznivějšími výsledky.

Tiskovku zahájí v 10.30 MUDr. Ivan Jeřábek, náměstek ředitele ÚVN pro léčebnou a preventivní péči, následují vystoupení

  • Sepse vyvolané zlatým stafylokokem a její lepší léčba v ÚVN, prof. MUDr. Michal Holub, Ph.D.
  • Výsledky pilotního projektu Early Warning Score (EWS) (o projektu EWS: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4830018/) na Klinice infekčních nemocí 1. LF UK a ÚVN, Mgr. Ivana Koudelková
  • Alarminy v rozvoji a diagnostice septických komplikací tkáňového postižení, MUDr. Eva Bartáková


Přítomen bude také pacient s prodělanou sepsí.

Více informací naleznete v přiložené pozvánce.

Jste vítáni 13. září 2017 od 10.30 hod. na učebně Kliniky infekčních nemocní 1. LF UK a ÚVN, pavilon F5, U Vojenské nemocnice 1200, Praha 6 (zastávka TRAM. č. 1 a 2 Vojenská nemocnice). Účast prosím potvrďte do 13. 9. 8.00. na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V případě doplňujících dotazů se na mě neváhejte obrátit.


S pozdravem


Mgr. Jitka Zinke

Vedoucí odboru komunikace a propagace, tisková mluvčí
602 308 555
www.uvn.cz

pdf Pozvánka na tiskovku věnovanou tématu Včasná diagnostika sepse (otrava krve) - významně příznivější výsledky léčby (187 KB)