Letiště Václava Havla Praha otevřelo Runway Park na všechny letní víkendy. Každý z víkendů má jiný program,plný zábavy, ukázek i zajímavých informací.

Čtvrtý prázdninový víkend bude v Runway Parku ve znamení tradiční komentované prohlídky speciální letištní techniky, několika ukázek letištních profesí, jako jsou sokolníci, psovodi, kteří se svými zvířecími pomocníky představí, co jejich práce na mezinárodním letišti obnáší. Nedílnou součástí programu je také představení letištních hasičů, letadla a zábavní program pro malé i velké.

Tento víkend je jedinečný v tom, že se mohou návštěvníci těšit i na účast zdravotníků a pacientských organizací. V sobotu 25. července se tu od 10 – 18 hodin představí se svým programem i ÚVN. Předvede unikátní sanitku ATOS, kde bude možné zjistit svou krevní skupinu, návštěvníci si budou moci nechat specialistou vyšetřit podezřelá kožní znaménka, vyzkoušet si s medvědem mývalem správnou hygienu rukou, mnohé určitě přilákají praktické ukázky v poskytování první pomoci dětem i dospělým a možnost si první pomoc vyzkoušet pod vedením odborníků a nebo si vyzkoušet, co obnáší oblečení do ochranných oděvů. A na výherce krátkého kvizu čekají lákavé odměny.

Těší se na vás 25. 7. v Run Way parku Tým z ÚVN

Detailní program na každý den je k dispozici na www.runwaypark.cz.